Fantastiskt!

Har vart en kanon dag idag! Vart med Karin i Luleå och handlat klappar till pappa, syster, farmor och jocke. Mammas kommer så småning om.
Vi har fikat , kört fel och haft allmännt kul. Så köppte jag en lång hood kofta på Gina och en tröjja. Riktigt bra klipp.
Blderna vill inte läggas in men jag får ta kort på dom när jag har dom på mej och lägga ut nån dag.

Har mått riktigt bra idag med förresten. Vart glad, har fått skratta och bara känna mej fri. Har glömmt hur det var att vara fri och göra som man vill när man vill. Men vsst saknar man någon att hålla om när man kryper ner och ska sova, eller någon som ringer och talar om att man e saknad.
Men faaaaaan, det kommer nya tåg!

Inte ens det fick jag..

Kärin fick jobb idag så det vart inget Luleå. Hade settfram emot d men va fan vi testar imorrn igen. Så får vi se om det går bättre då.

Har hittat en till skön låt att sitta och nynna till, Hero of war.
Lägger ut låten med text här. Man måste juh hänga med i texten för den är sååå fin.





Annars då? Joooo jag mår väl bra antar jag. Segt att vara hemma och int eveta vad man ska hitta på bara men det löser sej väl med tiden antar jag. Ska se tv nu ich käka en macka och hoppas på en bättre dag imorrn.


Denna är också till stor hjälp..



Ger lite hopp den med.


Kanske den skönaste låten




Den ger mej en skön kännsla i kroppen.

"There's nothing you can’t do,
Now you're in New York!!!
These streets will make you feel brand new,
the lights will inspire you"

Den texten får mej att känna mej fri och ha massor av möjligheter!

Haha, livet..vad är meningen?

Legat på soffan 90% av dagen och funderat på vad meningen i mitt liv kan vara nu när det vart såhär. Antar och hoppas att jag ska få förverkliga och uppleva det jag vill göra, men vad vill jag då?

Resa, har inte råd. Plugga, vet inte vad. Jobba, bara sätta sej och söka och hoppas på det bästa. Flytta igen, måste ha en anledning att flytta någonstans bara. Tex ett jobb eller för att plugga.
Jaja, sånnt osm löser sej med tiden hoppas jag på.

Imorrn blir det stan med Kärin om inte hon får jobba. Ska blir riktigt skönt att komma ut och se nått annat än väggarna i huset. Köpa lite klappar och mysa lite med fika och sånt.

Näää ska ta och gå ner och kolla lite tv och grejja. Återkommer med mera fakta sen.

Puss å Kram skummbanan!

Nya tag!

Livet förändras och det ska vi hylla, men när livet förändras och man inte vill vara med längre så ska man börja fundera på att jobba upp sej lite.

Stora saker har hänt i mitt liv senaste, jag fick sluta jobbet, lämmna underbara Göteborg och flytta hem till mina föräldrar. Ni som känner mej vet varför och jag tänker inte skriva ut någon anledning här. Vi kan nöjja oss med ordet kärleksproblem så fattar alla.

Har även en mycke nära vän som precis som jag fått sitt hjärta krossat på ganska samma sätt som jag, och jag kan inte säga mer än att jag VERKLIGEN förstår dej och vill inget hellre än att hjälpa dej men 150 mil bort så kan jag bara bidra med telefonhjälp.
Som han sa :"Nu vet jag hur det är när tårarna tar slut."
Och ja det vet jag med, när man vill gråta, kroppen vill gråta men det kommer inga tårar, man orkar inte och kan inte mera. Har man fått sitt hjärta krossat, utslitet och hoppat på, så vet man vllken kännsla jag pratar om.

Men nog om sorg, jag skaffade ny blogg för att gå vidare, för att få någonting att fokusera på nu när läget är som det blev. Musiken har vart en stor räddning för mej nu senaste tiden. Lyssna på nya och gammla låtar och låta hjärnan vila.
Sen måste jag tacka en gammal men ändå nyfunnen vän som lättade upp mitt liv en natten mot igår. Känndes så hmmla skönt att prata med någon som inte alls hade med nått i mitt gammla liv att göra egentligen utan bara har funnits där men vi har aldrig haft stabil kontakt. Hoppas det blir ändring på det nu snarast.

Helgen som har varit då??
Jooo, städat, fixat och etablerat mej hemma. Bott hemma en vecka nu. känns udda men men det är sånnt man ska genomgå. Och kommihåg, ALLT har en mening.




RSS 2.0